Олександр Усик / фото REUTERS

Володар поясів WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі Олександр Усик відреагував на образливі висловлювання Деонтея Вайлдера. 

Раніше американський екс-чемпіон світу заявив, що українець боїться бою з ним

"Це я, я - найбільший жах для всіх суперників. Я "Бугімен", який лякає своїх суперників? Мені зовсім не потрібно їх залякувати, вони самі це роблять.

Відео дня

Всі люди бояться, все абсолютно. Страху немає тільки в тому випадку, якщо ви божевільні. Обидва хлопці бояться, що виходять на ринг, і це нормально", - наводить слова Усика BoxingSocial.

Відзначимо, що Олександр Усик раніше розглядав варіант провести бій проти Деонтея Вайлдера. Іменитий американець навіть був запасним варіантом для бою в Польщі, який відбудеться 26 серпня, у разі якщо Даніель Дюбуа не зможе вийти на цей поєдинок через травму.

Нагадаємо, Усик на профі-рингу здобув 20 перемог у 20 поєдинках. У своєму останньому бою українець переміг у реванші Ентоні Джошуа і захистив титули WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі. 

У послужному списку Деонтея Вайлдера 46 боїв, в яких він здобув 43 перемоги (42 нокаутом). Два бої американець програв проти Тайсона Ф'юрі. Ще один їхній поєдинок завершився внічию. 

Вас також можуть зацікавити новини: