Олександр Усик / фото Matchroom Boxing / Марк Робінсон

Бій чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO і IBF Олександра Усика проти Даніеля Дюбуа оголошено офіційно.

Український боксер проведе обов'язковий захист титулу WBA проти британця 26 серпня на "Tarczynski Arena" в польському місті Вроцлав. 

"Ми офіційно оголошуємо поєдинок Усика проти Дюбуа. Місто Вроцлав, що стало притулком для сотень тисяч наших співвітчизників, прийме нашу подію на "Тарчинські Арена".

Відео дня

Цей стадіон вже бачив перемогу українського боксера - саме тут у 2011 році Віталій Кличко здолав Томаша Адамека. Ми доклали надзвичайних зусиль, щоб для Усика ця битва відбулася в, так би мовити, домашній атмосфері, тому що з 2015 року Олександр боксував "в гостях".

Так що підготовка триває. Квитки незабаром з'являться у продажу. Шоу буде надзвичайно важливим для України, адже транслюватиметься на весь світ.

Ми віримо в те, що вся планета стане свідком української перемоги", - наводить слова Красюка K2 Promotions.

instagram.com/alex.krassyuk

Повідомляється, що транслятором бою стане TNT Sports. Це буде перший бій PPV в 2023 році для компанії, яка раніше була відома під назвою BT Sport.

Олександр Усик отримає за цей бій 75% від загального призового фонду - 6 мільйонів доларів. Даніель Дюбуа може розраховувати на 25% - 2 мільйони доларів.

Нагадаємо, у своєму попередньому бою Олександр Усик переміг у реванші роздільним рішенням суддів британця Ентоні Джошуа і захистив титули WBO, WBA, IBO і IBF в суперважкій вазі. Поєдинок відбувся в серпні минулого року. 

Всього в активі Усика 20 перемог в 20 боях на професійному рингу. 

Даніель Дюбуа свій попередній поєдинок провів у грудні минулого року. У третьому раунді британець нокаутував Кевіна Лерену. На профі-рингу Дюбуа провів 20 боїв, здобув 19 перемог (18 нокаутом) і зазнав однієї поразки. 

Вас також можуть зацікавити новини: