Усик проведе у серпні бій проти Дюбуа / фото УНІАН

Промоутер Skill Challenge Promotions Амер Абдалла розповів про організацію бою між чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком (20-0, 13 КО) та британцем Даніелем Дюбуа (19-1, 18 КО).

"Так, бій, звичайно, відбудеться. За ним стоїть K2 Promotions. Промоутер Олександра і сам Олександр справді взяли лідерство у цій справі. Ми розуміємо, що місце проведення затверджено, дату затверджено, і зараз все на тій стадії, де все з'єднується воєдино. До бою ще більше двох місяців і я вірю, що найближчими тижнями все буде зроблено. Незабаром буде прес-конференція і анонс. Справа рушить з місця. Я маю на увазі, що у нас ще 8-9 тижнів до бою. Так що ще багато часу, щоб промоутер зміг об’єднати все разом. Вони більш ніж здатні це зробити. Я думаю, що скоро ви почуєте всю інформацію", - сказав Абдалла для SecondsOut.

Бій між Даніелем Дюбуа та Олександром Усиком: що відомо

Менеджер українського боксера Олександр Красюк повідомив, що компанія К2 Promotions Ukraine виграла промоутерські торги і отримала право організувати цей поєдинок. Він відбудеться 26 серпня у Вроцлаві.

Відео дня

Усику сподобалося, що місцем проведення вибрали Польщу, адже країна межує з Україною. Також він заявив, що для нього буде зручно проводити підготовку до цього поєдинку у Варшаві. Вважає, що так буде легше займатися промоутингом поєдинку, зустрічатися з фанами і журналістами.

Це буде перший бій Усика із серпня минулого року, коли він здобув перемогу над Джошуа. Раніше міг відбутися поєдинок проти Тайсона Ф'юрі, але після кількох скандальних ситуацій українець перервав переговори.

Вас також можуть зацікавити новини: