Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі / фото instagram.com/toprank

Колишній чемпіон світу за версією WBC в першій важкій вазі Тоні Беллью поділився своєю думкою про поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу в хевівейті між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

Іменитий британець вважає, що перемогу в цьому історичному поєдинку здобуде представник України. 

"Ф'юрі намагається влізти в голову Усика, як я робив свого часу, але у нього нічого не вийде, Олександр не ведеться на таке, він переможе.

Усик насправді дуже добре говорить англійською, він просто не дуже добре розуміє цю мову. Я його найбільший фанат", - наводить слова Беллью talkSPORT

Нагадаємо, бій Усика проти Ф'юрі повинен був відбутися 17 лютого 2024 року, проте у тренувальному таборі британець отримав травму і поєдинок перенесли на 18 травня цього року. 

Відзначимо, що переможець бою отримає від організаторів спеціальний пояс, який буде прикрашений золотом і сріблом, а буквами буде нанесено напис "World Heawyweight Undisputed Champion". 

Додамо, що Тоні Беллью бився з Олександром Усиком в 2018 році. Бій завершився перемогою українського боксера нокаутом у 8-му раунді. Після цієї поразки британець оголосив про завершення кар'єри. 

Вас також можуть зацікавити новини: