Тайсон Ф'юрі повертається в ринг заради бою з Олександром Усиком - ЗМІ

Офіційної заяви Ф'юрі ще не було. Тому чекаємо з нетерпінням.

За інформацією ЗМІ, Тайсон Ф'юрі не буде завершувати кар'єру і залишає за собою титул чемпіона світу за версією WBC.

Про це повідомляє видання Sky Sports.

Ф'юрі, якому дали час на ухвалення рішення спочатку до п'ятниці, 26 серпня, а потім до 2 вересня, хоче продовжити бої. Тобто він передумав залишати ринг.

"Ф'юрі доручив своїй промоутерській команді повідомити WBC, що він має намір відновити боксерську кар'єру", - йдеться в повідомленні Sky Sports.

Судячи з усього, команди Ф'юрі та Олександра Усика продовжать переговори з проведення бою за всі титули суперважкої ваги.

Нагадаємо, в ніч 21 серпня Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа в реванші роздільним рішенням суддів. Українець успішно захистив пояси WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі та відібрав вакантний титул The Ring.

Після перемоги в реванші з Джошуа Усик кинув виклик Ф'юрі, і Тайсон прийняв цей виклик. Але пізніше останній заявив, що таки завершує кар'єру. Але, очевидно, передумав.

Тайсон Ф'юрі свій останній бій провів 24 квітня 2022 року. Циганський король відправив у нокаут потужним аперкотом Ділліана Уайта і захистив свій пояс чемпіона світу WBC. Пізніше Ф'юрі оголосив про завершення кар'єри

Вас також можуть зацікавити новини: