"Стане чемпіоном": промоутер пояснив, за рахунок чого Дюбуа може перемогти Усика

Френк Уоррен вірить, що Даніель Дюбуа може перемогти Олександра Усика.

Промоутер Френк Уоррен, який представляє інтереси Даніеля Дюбуа, поділився прогнозом на бій свого підопічного проти володаря титулів WBA, WBO, IBO і IBF в суперважкій вазі Олександра Усика.

Функціонер вважає, що 25-річний британський боксер переможе українця, якщо використає свої переваги у фізичних параметрах.

"Дюбуа вийде і нав'яже Усику бій, контролюватиме поєдинок, використовуватиме всі свої фізичні атрибути: джеб, перевагу в довжині рук, габарити. Він битиметься в ритмі і почне викидати бомби. Дюбуа - дуже згубний панчер, і він покаже свій темперамент. Тому я вірю, що він стане чемпіоном.

Якщо не дозволяти меншому бійцеві змушувати тебе задкувати, якщо не дати йому переджебити себе, то у тебе не буде проблем. Дюбуа переконається, що контролюватиме це, ось і все. Як тільки прозвучить стартовий гонг, він нав'яже свою волю в цьому бою", - заявив Уоррен в коментарі YouTube-каналу "Boxing News".

Нагадаємо, бій Усик - Дюбуа відбудеться 26 серпня у польському Вроцлаві. На кону в цьому поєдинку будуть пояси WBA, WBO, IBO і IBF, якими володіє український боксер. 

В андеркарді бою Усик - Дюбуа виступлять відомі українські боксери: Денис Берінчик, Дмитро Митрофанов, Василь Чеботар, Ярослав Харциз, Федір Черкашин, Даніель Лапін, Олександр Соломенніков та інші.

Раніше УНІАН повідомляв, що транслятором поєдинку Усика проти Дюбуа в Україні буде медіасервіс MEGOGO

Вас також можуть зацікавити новини: