Тайсон Ф'юрі / Фото REUTERS

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі записав нове звернення до Олександра Усика, якому належать пояси WBO, WBA, IBO і IBF. 

"Циганський король" опублікував на своїй сторінці в Instagram відео, в якому запропонував українському боксеру нову умову для проведення бою за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. 

"Привіт, це Тайсон Ф'юрі. Маю коротке включення. Сьогодні я розмовляв з юристом щодо опції реваншу в контракті на бій з Олександром Усиком. Як щодо того, щоб не було жодного чортового пункту про право на реванш? Для нас обох.

Відео дня

Давайте повністю підвищимо ставку. Ніколи не слід турбуватися про те, що буде в майбутньому і скільки доларів можна отримати після поразки. 29 квітня, без опції реваншу. Переможець забирає все, лузер йде додому ні з чим. Як щодо цього? Погоджуйся", - заявив Тайсон Ф'юрі.

Очікується, що мегафайт Усик - Ф'юрі відбудеться 29 квітня в Лондоні на стадіоні "Уемблі". Офіційно контракт на бій ще не підписаний, проте представники обох спортсменів підтвердили саме цю дату. 

Відзначимо, що переможець бою Усик - Ф'юрі стане першим абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі з часів Леннокса Льюїса, який переміг в об'єднавчому бою Евандера Холіфілда в 1999 році. 

Раніше УНІАН повідомляв, що британський боксер Тайсон Ф'юрі оголосив про початок підготовки до поєдинку проти українця Олександра Усика.

Вас також можуть зацікавити новини: