Ломаченко святкував перемогу на рингу без українського прапора / фото - boxingscene.com

Скандальний український боксер Іван Редкач втрутився в скандал навколо Василя Ломаченка, який взяв у ринг прапор свого рідного міста Аккермана (Білгород-Дністровського), а не прапор України. Він вибухнув гнівним постом на адресу колишнього партнера Ломаченка по олімпійській команді Тараса Шелестюка.

У своєму Instagram Редкач показав скріншот новинної статті, в якій Шелестюк намагався виправдати вчинок Ломаченка.

Так, Шелестюк стверджував, що у вчинку боксера, який вийшов на ринг без прапора України, а з прапором міста, немає нічого дивного. Він нагадав, що Ломаченко вже тричі виходив на поєдинки без українського прапора, але все одно виступав за нашу країну.

Відео дня

Ці слова обурили Редкача, який відомий своїми провокаційними витівками й заявами. 

"Я щось пропустив ... Аккерман? У нашій країні на півшишечки не можна. Що він ... несе", - написав Редкач і порадив Шелестюку найняти піар-менеджера.

У коментарях користувачі розділилися. Одні пишуть, що Ломаченко і ті, хто його намагається виправдати, насправді не праві. А інші ж пишуть, що боксера просто "замучили" і він тому вирішив не виходити на ринг з прапором України.

Василь Ломаченко: скандал через відсутність українського прапора

Після перемоги над Річардом Коммі Ломаченко взяв у ринг прапор свого рідного міста Білгород-Дністровського. Українці обурилися тим, що боксер не став святкувати перемогу з прапором України.

Зокрема, на адресу Ломаченка критично висловився Володимир Кличко.

Читайте такожУкраїнець Берінчик у яскравому бою переміг російського боксера та захистив титул чемпіона (відео)Мер Білгород-Дністровського пояснив, чому Ломаченко був у рингу без прапора України. Після цього боксер відповів хейтерам і потрапив у новий скандал, він опублікував вірш російського поета, який підтримав анексію Криму.

17 грудня стало відомо, що Ломаченко відсторонили від боксу на невизначений термін.