Ломаченко наступного року має шанси зібрати всі титули легкої ваги у своїх руках / фото Top Rank

Василь Ломаченко битиметься за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі проти американця Девіна Хейні, переконаний менеджер українського боксера Егіс Клімас.

"Зараз я скажу, що впевнений, що поєдинок Ломаченко – Хейні відбудеться, оскільки всі працюють. Я знаю, що Девін та його батько хочуть цього бою. "Лома" хоче битися, Top Rank бажає цього поєдинку. Тож усі хочуть цього бою. Чому б його не організувати? Коли проти тебе виходить такий хлопець, як Ортіс, ти не думаєш, що Хейні дивиться ваш поєдинок. Ти думаєш про те, як перемогти у цьому бою. У соціальних мережах багато розмов, але половина з них нічого не означає. Нехай люди, які базікають, вийдуть на ринг, і спробують виглядати добре чи погано. Якби це було так легко, то всі б так робили", - сказав Клімас для ID Boxing.

Ломаченко - Хейні

Перемога над Ортісом стала для українця 17-ю на професійному ринзі. Далі Ломаченко і його команда зроблять все можливе, щоб організувати бій за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Всі пояси тримає у своїх руках американець Девін Хейні, який готовий прийняти виклик Ломаченка.

Відео дня

Теофімо Лопес бачить фаворитом саме українця в бою Ломаченко - Хейні.

Хейні у жовтні цього року повторно побив австралійця Камбососа і таким чином захистив свої титули.

Ломаченко у 2020 році мав шанс стати абсолютним чемпіоном світу, але Лопес здолав Василя одноголосним рішенням суддів.