Джошуа також нагадав, як Ф'юрі ображав Усика перед поєдинком / фото REUTERS

Ексчемпіон світу з боксу Ентоні Джошуа заявив, що був задоволений поразкою Тайсона Ф'юрі під час поєдинку за абсолютне чемпіонство з Олександром Усиком. Про це повідомив журналіст Майкл Бенсон

Джошуа наголосив, що Ф'юрі негідно поводився з Усиком, тому заслужив цю поразку. 

"Я радий, що Ф’юрі не став абсолютним чемпіоном. Завжди говорив, що він ідіот, він нікого не поважає. Йому доводиться наступати на людей, щоб почуватися добре. Те, як він ображав Усика, називаючи його кроликом і боксером середньої ваги… Це недобре для спорту. Якщо я поважаю тебе, а ти поважаєш мене, ми можемо підняти цей спорт і змусити людей думати, що ми двоє з найелітніших бійців у світі. Але Ф’юрі наступає на тебе і робить тебе схожим на хлопця, який щойно вийшов із пабу. Потім він вийшов на ринг і отримав по заслугах", - підкреслив британський боксер.

Відео дня

Водночас український боксер Олександр Усик відреагував на відео, де Тайсон Ф'юрі напився в одному з барів у рідному місті Моркамі. Про це в українця запитав журналіст ES News.

"Borracho! Borracho", - сказав Усик іспанською мовою. Українською це означає "п'яничка".

Останні новини боксу

Як писав УНІАН, раніше Олександр Усик "подарував" чемпіонський пояс Міжнародної боксерської федерації спортсменам - Даніелю Дюбуа та Ентоні Джошуа.

"Ентоні Джошуа і Даніель Дюбуа, хлопці, я знаю, що пояс IBF важливий для вас. Це мій подарунок вам на 21 вересня 2024 року", - зазначив українець. 

Відомо, що після залишення вакантним чемпіонського пояса за версією IBF, Усик тепер не є абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Водночас колишній володар чемпіонських поясів у хевівейті Тайсон Ф'юрі прокоментував відео, на якому він в алкогольному стані виходив з бару та впав знесилений на вулиці, вдарившись обличчям об тротуар. 

"Було багато людей, які телефонували й запитували, чи все зі мною гаразд. Я - доросла людина, п'яний на вечірці, і раптом люди думають, що я збираюся стрибнути під поїзд. Очевидно, що через моє минуле люди стурбовані, але я просто розслаблявся і проводив час зі своєю сім'єю", - пояснив він.

Вас також можуть зацікавити новини: