Проте Ф'юрі каже, що почуває себе добре після такого випадку / фото Reuters

Колишній володар чемпіонських поясів у хевівейті Тайсон Ф'юрі відреагував на відео, на якому він напідпитку виходив з бару та впав знесилений на вулиці, вдарившись обличчям об тротуар. 

"Я напився близько двох тижнів тому і впав обличчям вниз. Нічого не сталося, все одно маю добрий вигляд. Я отримав багато повідомлень. Було багато людей, які телефонували й запитували, чи все зі мною гаразд. Я - доросла людина, п'яний на вечірці, і раптом люди думають, що я збираюся стрибнути під поїзд. Очевидно, що через моє минуле люди стурбовані, але я просто розслаблявся і проводив час зі своєю сім'єю", - зазначив Ф'юрі у випуску FUROCITY By Tyson Fury.

Також він заявив, що буде намагатися нокаутувати Олександра Усика під час реваншу. Спортсмен вважає, що тільки так у нього є шанс повернути собі чемпіонство, оскільки судді не віддадуть йому титул за очками. Проте Ф'юрі визнав, що йому буде складно здійснити задумане.

Відео дня

"Я повинен вибити його з гри, тому що мені не бачити перемоги суддівським рішенням. Це сумно, тому що виграти бій і так досить складно, не кажучи вже про те, що потрібно когось нокаутувати. Але я впевнений у своїх силах і з нетерпінням чекаю цього поєдинку... Я чув, що у нього зламана щелепа і очна ямка, тож одужуй, і побачимося в грудні", - підкреслив британський боксер. 

Інцидент з Тайсоном Ф'юрі - що відомо

Як писав УНІАН, через три тижні після поєдинку з Олександром Усиком Тайсон Ф'юрі перебрав у барі з алкоголем та ледь тримався на ногах. Його помітили в одному з пабів міста Моркама. 

"На кадрах видно, як легендарний боксер піднімається на коліна перед тим, як вдаритися головою об ліхтарний стовп", - написали в The Sun. 

Близькі джерела до британського спортсмена заявили, що він понад рік не вживав алкоголю і почувався досить погано, тому виникла така ситуація.

Вас також можуть зацікавити новини: