Український боксер Олександр Усик вперше висловився щодо цього поєдинку / фото ua.depositphotos.com

Український спортсмен Олександр Усик, який нещодавно став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі відреагував на перемогу китайського боксера Чжана Чжилея над американцем Деонтеєм Вайлдером. Українець вважає, що черговий програш ставить крапку на кар'єрі Вайлдера. 

"Це був хороший бій, але я думаю, що для Вайлдера це кінець", - зауважив Усик в подкасті 3 Knockdown Rule.

Відомо, що Чжилей нокаутував Вайлдера у 5-му раунді. Для Деонтея ця поразка стала четвертою в останніх п'яти поєдинках.

Відео дня

Своєю чергою сам Чжан заявив, що підловив американця в другому раунді, що стало вирішальним моментом бою, передає Ring News 24.

"Усе сталося в другому раунді. Я завдав йому потужного удару, після чого в його очах побачив, що він не був зосереджений. Я розумів, що він пережив потрясіння вже в другому раунді. Потім усе повторилося в третьому і четвертому. Я заподіяв йому біль. На той час, коли я його спіймав правим хуком у п’ятому, він був дезорієнтований, тому й розвернувся. У той момент я просто закінчив роботу", - зазначив боксер. 

Останні новини боксу

Раніше новозеландський суперважковаговик, екс-чемпіон світу Джозеф Паркер дав несподіваний прогноз на реванш Ф'юрі - Усик

"Ф’юрі дуже здібний. Він може пристосуватися до всього, чи то на тренуваннях, чи то в бою... Ф’юрі виконає свою роботу наприкінці року. Тайсон знає, що потрібно зробити, щоб повернутися і показати хороший виступ. Він переможе", - зазначив він.

Також стало відомо, що Усик наразі залишається абсолютним чемпіоном світу, проте у поєдинку за титул чемпіона світу за версією IBF між хорватом Філіпом Хрговічем та британцем Даніелем Дюбуа, що відбудеться цієї суботи, на кону стоятиме "тимчасовий" пояс IBF у надважкій вазі, через, що український спортсмен може його втратити. 

Вас також можуть зацікавити новини: