Девін Хейні / фото twitter.com/Realdevinhaney

23-річний американський боксер Девін Хейні, який напередодні став абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі, поділився планами на майбутнє, назвавши імена бажаних суперників.

За словами американського боксера, пріоритетними для нього є поєдинки з Василем Ломаченком і Джервонтой Девісом.

"Наступного тижня я зустрінуся зі своєю командою, і ми з'ясуємо, що буде далі. Ми не виключаємо кожен варіант. Очевидно, що я підписався на бій-реванш, але потрібно подивитися, як все буде розвиватися. Ми хочемо проводити великі поєдинки, тому разом з командою готові зробити все для цього.

Відео дня

У мене достатньо мотивації перед зустріччю з будь-яким суперником, але очевидно, що поєдинок проти Ломаченка - це великий бій. Всі лідери нашої вагової категорії мене мотивують - Джервонта Девіс, Василь Ломаченко.

Ці два знаходяться у верхній частині мого списку, тому що в боях з ними є великий сенс. Всіх інших хлопців я дійсно не оцінюю так високо", - наводить слова Хейні Boxing News 24/7.

З бійцем солідарний його екс-тренер Джефф Мейвезер: Хейні точно повинен побитися з Ломаченком. 

Нагадаємо, 5 червня Хейні переміг Джорджа Камбососа рішенням суддів і захистив титул чемпіона світу за версією WBC, а також виграв пояси WBA, IBF і WBO, що раніше належали Камбососу.

Хейні - Камбосос: підсумки бою

  • Хейні здобув 28-у перемогу в кар'єрі (15 - нокаутом). Він досі непереможний боксер.
  • Для Камбососа ця поразка стала першою в кар'єрі. В його активі 21 перемога (10 - достроково).
  • Камбосос попросив реванш у Хейні: "До кінця листопада ми повторимо це", - зазначив австралієць, очевидно, посилаючись на пункт у контракті про право на реванш.