Марта Костюк / фото REUTERS

В США 29 серпня стартує турнір серії "Великого шолома" US Open-2022. Своїх суперників в основній сітці турніру дізналися українські тенісистки.

Україну на US Open-2022 представлять чотири спортсменки: Ангеліна Калініна, Марта Костюк, Даяна Ястремська і Леся Цуренко.

Ангеліна Калініна на старті турніру зустрінеться з представницею США Бернардою Перою. Українська тенісистка увосьме виступатиме на турнірі і вчетверте - в основній сітці. Її найкращий результат - друге коло в 2019 і 2021 роках.

Відео дня

Марта Костюк зустрінеться з єгиптянкою Маяр Шериф. Українка вчетверте зіграє на US Open і втретє - в основній сітці. Її найкращий результат - третє коло в 2020 році.

Даяна Ястремська буде протистояти Медісон Кіз з США. Українська тенісистка вп'яте виступить на Відкритому чемпіонаті США і вп'яте - в основній сітці турніру. Найкращий результат - третє коло в 2019 році.

Леся Цуренко зустрінеться з четвертою ракеткою світу Паулою Бадосою з Іспанії. Українка в 11-те зіграє на US Open і у восьме - в основі. У 2018 році Цуренко дійшла до чвертьфіналу турніру.

Тим часом у кваліфікації до Відкритого чемпіонату США продовжила боротьбу Дар'я Снігур. Напередодні вона в трьох сетах здолала бельгійку Яніну Вікмаєр (2:6, 6:3, 6:3). У фіналі кваліфікації 20-річна українка 26 серпня зустрінеться з японкою Нао Хібіно.

US Open-2022: трансляція

В Україні матчі Відкритого чемпіонату США з тенісу всі бажаючі зможуть подивитися в прямому ефірі на Київстар ТБ. Також ігри US Open-2022 можна подивитися в записі на платформі.

Промокод UNIANSPORTS надасть вам безкоштовний доступ на 7 днів до платформи "Київстар ТБ". Активувати його дуже просто: скачайте додаток "Київстар ТБ" за посиланням https://kyivstar.page.link/J46M. Зайдіть в додаток, введіть свій номер телефону і пароль, який прийде в SMS. Перейдіть в розділ "Профіль", натисніть "Введення промокоду" і введіть промокод UNIANSPORTS. 

US Open-2022: головне

  • Відкритий чемпіонат США з тенісу пройде в 2022 році з 29 серпня по 11 вересня на кортах Національного тенісного центру. Всі корти турніру мають хардове покриття. Матчі проводяться на відкритому повітрі.
  • Призовий фонд турніру складе рекордні 60 мільйонів доларів. Переможці одиночних розрядів у чоловіків і жінок отримають по 2,6 мільйона, фіналісти - по 1,3 мільйона.
  • Чинними переможцями турніру є Данило Медведєв серед чоловіків та Емма Радукану (Велика Британія) серед жінок.

Вас також можуть зацікавити новини: