Конор Макгрегор мав битися проти Майкла Чендлера / колаж УНІАН, фото Вікіпедія, ua.depositphotos.com

Бій, який означав повернення Конора Макгрегора на ринг, було скасовано за два тижні до того, як він мав відбутися в Лас-Вегасі. Як стало відомо, ірландський боєць змішаних єдиноборств отримав "травму". Про це заявив виконавчий директор UFC (Абсолютний бійцівський чемпіонат - УНІАН) Дейна Вайт, передає Sky News

У виданні уточнили, що більше ніяких подробиць не було надано. Такі новини означають, що Конор Макгрегор не зможе взяти участь у UFC 303 29 червня, де він мав битися з Майклом Чендлером.

Відомо, що ірландець, який має 22 перемоги та шість поразок, не виступав у UFC з липня 2021 року, адже отримав перелом ноги в бою з Дастіном Пуар'є.

Відео дня

За словами Вайта, у новому "головному бою" чемпіон у напівважкій вазі Алекс Перейра буде захищати свій пояс проти Іржі Прохазки. 

Раніше Дейна Вайт наголошував, що повернення Макгрегора було "лише питанням часу". 

"За лаштунками відбуваються різні речі, і вся справа у виборі часу. Чендлер був готовий, але Конор не був готовий. Ми говорили про це на одній з недавніх пресконференцій - у нього було багато зобов'язань, з якими він повинен був впоратися. Ви не хочете, щоб він погоджувався на бій, коли у нього купа зобов'язань, і він не може тренуватися на 100% для бою", - зазначив виконавчий директор UFC.

Інші новини про зірок спорту

Як писав УНІАН, Тайсона Ф'юра помітили напідпитку у барі. Він перебрав з алкоголем та ледь тримався на ногах. За словами журналістів, колишнього чемпіона суперважкої ваги Тайсона побачили в одному з пабів міста Моркама. 

"На кадрах видно, як легендарний боксер піднімається на коліна перед тим, як вдаритися головою об ліхтарний стовп", - зазначили у матеріалі The Sun. 

Також ЗМІ повідомляли, що український захисник лондонського "Арсенала" Олександр Зінченко може покинути команду під час літнього трансферного вікна. Головний тренер команди Мікель Артета вважає, що Зінченко не відповідає рівню команди.

Вас також можуть зацікавити новини: