Зінченко покине "Арсенал" / фото REUTERS

Український захисник лондонського "Арсенала" Олександр Зінченко може залишити команду під час літнього трансферного вікна.

За інформацією порталу TBR Football, "каноніри" напередодні Чемпіонату Європи з футболу повідомили гравцю, що більше не зацікавлені в його послугах у наступному сезоні й те, що його виставляють на трансфер.

На думку головного тренера команди Мікеля Артети, Зінченко не відповідає рівню команди.

Відео дня

Нагадаємо, у сезоні 2023-2024 Англійської прем'єр-ліги Зінченко за "Арсенал" відіграв у 35 матчах, забив два голи та віддав одну результативну передачу.

Інші новини про Зінченка

У травні стало відомо, що 27-річний український захисник "Арсенала" Олександр Зінченко може залишити лондонський клуб уже влітку. ЗМІ повідомляли, що мюнхенська "Баварія" не відмовилися від ідеї і планує купити українця у наступне трансферне вікно. За даними ЗМІ, "Арсенал" хоче отримати за Зінченка 45 млн євро, і "Баварія" готова заплатити таку суму. Очікується, що Зінченко замінить в "Баварії" Альфонсо Девіса.

У квітні британський журналіст видання Sky Sports Рассел Тейлор негативно  оцінив виступи Зінченка у "Арсеналі".  Журналіст вважав, що причина полягає в тому, що суперники зрозуміли роль українського футболіста в "Арсеналі" та навчилися користуватися цим.

Вас також можуть зацікавити новини: