Після бою з Мак-Брайдом Тайсон 19 років не виходив ні з ким на бій / фото ua.depositphotos.com

Останній, хто бився з Майком Тайсоном у професійному боксі, суворо попередив Джейка Пола, заявивши, що під час бою з легендою його вкусили за сосок. Зазначається, що бій Кевіна Мак-Брайда із Залізним Майком у 2005 році не був для американця спокійним, адже Тайсон намагався скоротити дистанцію та завдати фірмового нокатуючого удару, проте наприкінці розчарувався в ірландцеві, який був вищим та важчим, пише Mirror

"У шостому раунді Тайсон почав грати брудно, зафіксувавши руку Мак-Брайда і скрутивши її до свого тіла, коли вони стикнулися, а потім отримав два бали за удар головою, який відкрив Кевіну око. Під кінець раунду Мак-Брайд відправив Тайсона в нокдаун лівим хуком, а американець не зміг піднятися з табуретки після перерви. У підсумку Мак-Брайд здобув перемогу технічним нокаутом. Напередодні бою Тайсона з ютубером Полом у листопаді Мак-Брайд згадав свій власний поєдинок проти легенди боксу, в тому числі момент, коли його опонент нібито вкусив його за сосок", - нагадали у матеріалі.

Своєю чергою у розмові з Instant Casino Мак-Брайд наголосив, що коли Тайсон його вдарив, то бачив, як "в його голові грає на барабанах лепрекон".

Відео дня

"Тому я схопив його в захват і прошепотів йому: "Це все, на що ти здатен?", і він збожеволів. Він так сильно вкусив мене за сосок, що це був найболючіший біль, який я коли-небудь відчував у своєму житті, коли він витягнув свій мундштук, що випав, я подумав: "Слава Богу, що в нього був мундштук", якби не було мундштука, я б назавжди уславився як ірландський важковаговик з одним соском. Якщо ви подивитеся бій в уповільненому темпі, то побачите, як він кусає мій сосок", - зазначив боксер.

Також Мак-Брайд розповів, як він "боготворив" Тайсона у дитинстві, тому засумнівався, чи не відкусив він більше, ніж міг прожувати, погодившись на бій з "найстрашнішою людиною" на планеті. 

"У дитинстві я боготворив його, найстрашнішу людину в світі, і наступне, що я знаю, це те, що я на рингу з найстрашнішою людиною в світі. Перед гонгом я дивився на нього з думкою: "У що я, чорт забирай, вляпався?". Я зустрівся з Мухаммедом Алі після бою, тому що його дочка була в андеркарті. Це був найкращий вечір у моєму житті, якщо говорити про бокс. Алі сказав мені після бою: "Я найкращий, а ти останній"", - додає спортсмен.

У виданні зазначили, що зараз Тайсону 58 років, після бою з Мак-Брайдом він 19 років не виходив на ринг, проте вже в листопаді він зустрінеться з відомим на Youtube боксером Полом. Тому Мак-Брайд дав кілька суворих попереджень для 27-річного претендента, який сподівається перемогти одну з легенд боксу. 

"Я б попередив Джейка Пола, щоб він переконався, що Майк не виплюне свій мундштук, тому що якщо він це зробить, ви ніколи не знаєте, що станеться. Ви не знаєте, що Майк Тайсон зробить, він страшна людина. Потрібні яйця, щоб вийти на ринг з Тайсоном навіть у його п'ятдесят, незалежно від того, чи ви ютубер або боєць, потрібні великі яйця, Тайсон - це не жарти".

Останні новини боксу

Як писав УНІАН, український боксер Олександр Хижняк виборов золоту медаль на Олімпійських Іграх у Парижі. Зокрема йому вдалося перемогти представника Казахстану Нурбека Оралбая.

Також повідомлялось, що британський боксер Тайсон Ф'юрі вже розпочав підготовку до матчу-реваншу проти володаря титулів чемпіона за версіями WBA, WBO, WBC та IBO, українця Олександра Усика. 

"Щойно закінчив чудову коротку пробіжку з хлопцями біля затоки. Працюємо, готуємося крок за кроком. 21 грудня - Усик, я тебе попередив. Вперед!", - сказав він.

Вас також можуть зацікавити новини: