Росіянка вибухнула неценцурзною лайкою на українку/ фото xsport.ua

Українська фехтувальниця Олена Кривицька відмовилась тиснути руку своїй суперниці-росіянці Майї Гучмазової, яка виступала за Грузію, після матчу на чемпіонаті Європи у швейцарському Базелі. Гучмазова вибухнула гнівом та почала неценцузрну лайку в сторону Кривицької. Відповідне відео опублікувало Base of Ukrainian sports у Twitter

Як відомо, українка виграла поєдинок в росіянки з грузинським паспортом з рахунком 15:9. Після закінчення зустрічі, Кривицька відмовилася від рукостискання з уродженкою країни-терориста. 

Після цього Гучмазова відреагувала лайкою: "Б***ь, чому їм можна все, вони що, ох**и, чи що?". 

Відео дня

Зазначається, що росіянка, яка народилась у Владикавказі, з 2017 року представляє збірну Грузії.

Додамо, 10 березня 2023 року Міжнародна федерація фехтування дозволила спортсменам із Росії та Білорусі знову виступати на турнірах під егідою організації у нейтральному статусі. 

Новини спорту: що варте уваги

Як писав УНІАН, 14 червня у Німеччині стартувало Євро-2024. Перший свій матч збірна України з футболу зіграла 17 червня з Румунією і програла поєдинок з рахунком 3:0. 

Після програшу тренер збірної Сергій Ребров і лівий захисник Олександр Зінченко сказали, що пішло не так у матчі проти Румунії

"Дуже важко знайти правильні слова. Дуже соромно було дивитися нашим вболівальникам в очі, всім тим, хто прийшов нас підтримати. Хлопці розуміють, що сталося. Потрібно показати нашу реакцію в наступній грі", – заявив Зінченко. 

Також УНІАН повідомляв, що під час першого матчу Євро-2024 14 червня, де зустрілись збірна Німеччини та Шотландії, на стадіоні "Альянц Арена" у Мюнхені невідомі вивісили прапор Росії, на якому був напис "Белгород". Наразі невідомо, чи були ці прапори розміщені росіянами, чи іншими вболівальниками.

Вас також можуть зацікавити новини: