ЗМІ дізналися, за яку суму Росія підкупила Федерацію футболу Боснії

За інформацією джерела, росіяни також візьмуть на себе всі витрати за проїзд та проживання.

Футбольна Асоціація Боснії та Герцеговини отримає на свій рахунок суму в розмірі 200 тисяч євро за проведення товариського матчу зі збірною Росії в Санкт-Петербурзі.

Про це повідомляє Avaz.

За інформацією джерела, росіяни також візьмуть на себе всі витрати за проїзд та проживання. Але лідери збірної Боснії і Герцеговини висловилися проти проведення цього матчу. Зокрема капітан команди Едін Джеко щиро сказав, що йому це не подобається і він солідарний з народом України.

Нагадаємо, УЄФА залишив у силі відсторонення клубів і збірних Росії від участі в міжнародних змаганнях через повномасштабне вторгнення в Україну. Ще в перші дні вторгнення російських військ в Україну УЄФА і ФІФА відсторонили клуби і збірні РФ від участі в турнірах під своєю егідою. Пізніше УЄФА заборонив росіянам брати участь у змаганнях і в сезоні-2022/23.

Українська асоціація футболу звернулася до УЄФА та ФІФА з вимогою не допустити проведення товариського матчу Росія - Боснія і Герцеговина. Гра запланована на 19 листопада у Санкт-Петербурзі на "Газпром-Арені".

Також УАФ надіслала листа Федерації футболу Боснії і Герцеговини, в якому пояснила неприпустимість проведення такого матчу.

Вас також можуть зацікавити новини: