Віктор Циганков та Артем Довбик / фото twitter.com/GironaFC

У суботу, 2 грудня, відбудеться поєдинок 15-го туру іспанської Ла Ліги, в якому "Жирона" зіграє проти "Валенсії". 

Гра пройде на стадіоні "Монтіліві". Головним арбітром зустрічі призначений Ігнасіо Іглесіас Вільянуева. 

"Жирона" займає друге місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії. В активі каталонської команди 35 набраних очок. "Валенсія" з 19 балами іде на 10-й позиції. 

Відео дня

У минулому турі Ла Ліги "Жирона" зіграла внічию проти "Атлетика" Більбао (1:1). Гол у складі каталонців забив Віктор Циганков. Артем Довбик цю гру пропускав через травму.

Повідомляється, що український форвард вже відновився і приступив до тренувань з командою. Очікується, що в грі з "Валенсією" Циганков і Довбик вийдуть в стартовому складі. 

Готовий до матчу проти "Жирони" і український нападник "Валенсії" Роман Яремчук. 

У минулому турі чемпіонату Іспанії "Валенсія" зіграла внічию проти "Сельти" (0:0). 

У минулому сезоні іспанської Ла Ліги "Валенсія" і "Жирона" обмінялися домашніми перемогами. У першому колі "кажани" виграли 1:0 завдяки голу Солера, а в другому - каталонці взяли реванш, вигравши з аналогічним рахунком завдяки голу Борхи Гарсії. 

Жирона - Валенсія: прогноз

Фаворитом поєдинку на думку букмекерів є "Жирона". Перемога каталонців оцінюється коефіцієнтом 1,68. На перемогу "Валенсії" ставки приймаються з коефіцієнтом 5,20. Нічия - 4,00. 

Гол "Жирони" в цій грі оцінюється коефіцієнтом 1,15. Гол "Валенсії" - 1,54. 

Найбільш вірогідним результатом матчу "Жирона" - "Валенсія" є перемога каталонців з рахунком 1:0. На такий результат коефіцієнт 7,50. 

Жирона - Валенсія: трансляція

На території України матч "Жирони" проти "Валенсії" в прямому ефірі транслюватиме відеосервіс MEGOGO, а також платформа Volia TV.

Початок гри заплановано на 15:00 за київським часом.

Вас також можуть зацікавити новини: