Віктор Циганков та Артем Довбик / фото twitter.com/GironaFC

У середу, 3 січня, відбудеться центральний поєдинок 19-го туру іспанської Ла Ліги, в якому "Жирона" зіграє проти мадридського "Атлетіко". 

Грап пройде на стадіоні "Монтіліві" в Жироні. Головним арбітром зустрічі призначений Алехандро Хосе Ернандес Ернандес. 

"Жирона" в минулому турі чемпіонату Іспанії з футболу зіграла внічию з "Бетісом" (1:1). Гол у складі каталонського клубу забив український нападник Артем Довбик. 

Відео дня

Варто відзначити, що "Жирона" знаходиться у відмінній формі. "Біло-червоні" не програють в 12-ти поспіль матчах у всіх турнірах (10 перемог і 2 нічиїх). 

У турнірній таблиці чемпіонату Іспанії "Жирона" посідає друге місце з 45 балами в активі. 

Мадридський "Атлетіко" демонструє не дуже стабільні результати в поточному сезоні. В останніх п'яти іграх "матрацники" здобули три перемоги, один матч зіграли внічию і зазнали однієї поразки. 

У попередньому турі іспанської Ла Ліги підопічні Дієго Сімеоне здобули перемогу над "Севільєю" (1:0).

З 38 балами в активі мадридський клуб посідає третє місце в турнірній таблиці іспанської першості. 

Жирона - Атлетіко: прогноз 

На думку аналітиків, фаворитом цього поєдинку з невеликою перевагою є "Жирона". Перемога команди українців Довбика і Циганкова оцінюється коефіцієнтом 2,55. На тріумф "Атлетіко" ставки приймають з коефіцієнтом 2,75. Нічия - 3,50. 

Найбільш вірогідним результатом матчу "Жирона" - "Атлетіко" експерти вважають нічию з рахунком 1:1. На такий результат приймають ставки з коефіцієнтом 7,40. 

Відзначимо, що ймовірність гола Артема Довбика в цій грі оцінюється коефіцієнтом 2,15. На гол Віктора Циганкова коефіцієнт - 5,00. 

Жирона - Атлетіко: трансляція 

На території України матч "Жирона" - "Атлетіко" в прямому ефірі покаже відеосервіс MEGOGO, а також платформа Volia TV.

Початок гри заплановано на 22:30 за київським часом.

Додамо, що в минулому сезоні "Жирона" двічі програла "Атлетіко". Матч першого кола завершився перемогою "матрацників" з рахунком 2:1, у другому колі мадридці перемогли з рахунком 1:0. 

Вас також можуть зацікавити новини: