Північна Македонія - Україна / фото УАФ

У п'ятницю, 16 червня, був зіграний поєдинок третього туру кваліфікації Євро-2024 з футболу, в якому збірна Північної Македонії протистояла Україні

Гра проходила на стадіоні "Тоше Проескі" в Скоп'є і завершилася з рахунком 2:3 на користь команди Реброва. 

Перший гол у матчі був забитий на 30-й хвилині зустрічі - пенальті реалізував Барді. На 39-й хвилині Ельмас подвоїв перевагу Північної Македонії, забивши гол фантастичним ударом з дальньої дистанції. 

Відео дня

У другому тайму гравці збірної України перевернули хід матчу, забили три м'ячі і вирвали перемогу. У складі "синьо-жовтих" відзначилися Ілля Забарний, Юхим Конопля та Віктор Циганков. 

Північна Македонія - Україна - 2:3

Голи: Барді, 30 пен, Ельмас, 39 - Забарний, 62, Конопля, 66, Циганков, 82

Північна Македонія: Дімітрієвскі, Рістовскі, Зайков, Мушлю, Аліоскі, Бардхі, Адемі (Атанасов, 65), Ашковскі (Брдаровскі, 65, Бабунскі, 91), Трайковскі (Дорієв, 76), Нестеровскі (Рістовскі, 65), Ельмас

Україна: Трубін, Тимчик (Конопля, 46), Забарний, Матвієнко, Миколенко, Степаненко, Судаков, Ярмоленко (Малиновський, 66), Циганков (Зубков, 93), Мудрик (Сидорчук, 91), Довбик (Ванат, 46)

Огляд матчу: 

Зазначимо, що це була дебютна перемога для Сергія Реброва на посаді головного тренера збірної України в офіційних матчах. Раніше "синьо-жовті" зіграли внічию у товариському матчі проти збірної Німеччини.

У відборі на Євро-2024 збірна України здобула одну перемогу у двох стартових іграх. У першій грі команда під керівництвом Руслана Ротаня поступилася збірною Англії з рахунком 0:2.

Збірна Македонії також зіграла дві гри у кваліфікації Євро-2024. У минулому матчі команда обіграла Мальту (2:1).

Додамо, що в іншому матчі цієї групи збірна Англії розгромила Мальту з рахунком 4:0.

Після трьох турів у групі С лідирує збірна Англії, яка має 9 очок в активі. Друге місце в Італії, яка набрала 3 бали. Стільки ж очок у Північної Македонії та України, які йдуть на 3-й та 4-й позиціях відповідно. Мальта посідає останнє місце, не набравши жодного очка.

Нагадаємо, 19 червня збірна України зіграє свій третій матч у рамках кваліфікації Євро-2024. Суперником "синьо-жовтих" буде збірна Мальти.

Вас також можуть зацікавити новини: