Німеччина-Україна / фото УАФ

У понеділок, 12 червня, відбувся товариський поєдинок між збірними Німеччини та України

Матч проходив на стадіоні "Везерштадіон" в Бремені і завершився з рахунком 3:3.

Футболісти збірної Німеччини швидко зуміли вийти вперед - на 6-й хвилині гол забив Фюллькруг. 

Відео дня

На 19-й хвилині зусиллями Віктора Циганкова збірна України зрівняла рахунок. Відзначився він після передачі Олександра Тимчика. На 23-й хвилині "синьо-жовті" сенсаційно вийшли вперед, гол м'яч у сітку воріт залетів після рикошету від Рюдігера. Удар завдавав Мудрик з передачі Тимчика. 

На 56-й хвилині Віктор Циганков оформив дубль і подвоїв перевагу збірної України. 

На 83-й хвилині зустрічі Кай Хаверц забив другий м'яч у ворота збірної України, скоротивши розрив у рахунку. На 90+1-й хвилині Йозуа Кімміх реалізував пенальті і зрівняв рахунок у грі.

Німеччина - Україна - 3:3

Голи: Фуллькруг, 6, Гаверц, 83, Кімміх, 90+1, пен - Циганков, 18, 56, Мудрик, 23 

Німеччина: Трапп, Рюдігер, Раум (Генріхс, 71), Гінтер, Кімміх, Горецка (Мусіала, 62), Шлоттербек (Клостерманн, 46), Брандт (Вірц, 71), Сане, Вольф (Гофманн, 62), Фуллькруг (Гаверц, 46)

Україна: Трубін, Миколенко (Соболь, 78), Матвієнко, Забарний, Тимчик, Степаненко (Ігнатенко, 65), Судаков, Мудрик (Піхальонок, 78), Циганков (Зубков, 71), Ярмоленко (Малиновський, 65), Довбик (Ванат, 65)

Огляд матчу: 

Відзначимо, що ця гра була дебютною для Сергія Реброва на посаді головного тренера збірної України. Про його призначення було оголошено 7 червня.

Також додамо, що матч проти України був історичним для збірної Німеччини - це була 1000-на гра в історії Бундестім. 

Додамо, що попереду у збірної України два поєдинки в рамках відбору на Євро-2024 з футболу: проти Північної Македонії (16 червня) і Мальти (19 червня). 

Вас також можуть зацікавити новини: