Караваєв забив гол та віддав результативну передачу / фото REUTERS

Збірна України розгромила Вірменію в другому матчі поточного розіграшу Ліги націй.

В першому таймі команди голів не забивали. Все найцікавіше відбулося в другій половині зустрічі, коли "жовто-сині" тричі вразили ворота суперника.

Спершу Олександр Караваєв віддав асист на Руслана Малиновського, а потім відзначився й сам. Крапку поставив Віталій Миколенко, котрий за допомогою рикошету довів рахунок на табло до 3:0.

Україна – Вірменія – 3:0

Голи: Малиновський, 61, Караваєв, 77, Миколенко, 83

Україна: П'ятов, Зінченко (Миколенко, 78), Матвієнко, Забарний, Караваєв, Шапаренко (Піхальонок, 70), Сидорчук (Ігнатенко, 85), Маліновський, Мудрик (Зубков, 78), Яремчук (Довбик, 70), Циганков

Вірменія: Юрченко, С.Мкртчян, Мкоян, Восканян, Монрой, Барсегян (Арутюнян, 66), Дашян (Малакян, 80), Удо, К.Оганесян, Байрамян (Бічахчян, 55), Бабаян (Адамян, 55)

Гра пройшла в польському місті Лодзь, де збірна України проводить тимчасово домашні матчі.

Відео огляд гри

14 червня українці прийматимуть в Лодзі Ірландію.

Україна - Вірменія: підсумки матчу

  • Для Андрія П'ятова це був останній матч у футболці збірної України. Знаменитий воротар зіграв 102 поєдинки за національну команду й завершив міжнародну кар'єру.
  • Андрій Ярмоленко пропустив гру через нездужання.
  • Руслан Малиновський забив свій сьомий м'яч за збірну України. Востаннє хавбек "Аталанти" відзначався за збірну восени 2020 року у воротах Німеччини з пенальті.
  • Віталій Миколенко забив дебютний гол за збірну.
  • Олександр Караваєв забив другий свій гол за збірну. Вперше він відзначився в березні 2018 року проти Японії.
  • Тепер П'ятов має в активі 47 "сухих" матчів за збірну. Він випередив Олександра Шовковського, у якого таких матчів було 46.