Гра розпочнеться о 22:00 за Київським часом / фото ua.depositphotos.com

14 червня розпочинається Чемпіонат Європи з футболу, який відриває матч господарки турніру Німеччини проти національної команди Шотландії.

Гра розпочнеться о 22:00 за Київським часом. Подивитися зустріч цих команд можна на медіасервісі Megogo. Також частина зустрічей, зокрема матч-відкриття, матчі збірної України, а також ігри плей-офф, починаючи з чвертьфіналу, будуть доступні на регіональних каналах "Суспільного".

У групі з Німеччиною та Шотландією також зіграють національні команди з Угорщини та Швейцарії. Протистояння цих команд відбудеться 15 червня о 16:00. 

Відео дня

На думку букмекерів, абсолютним лідером у групі A виступає збірна Німеччини – вихід у плей-оф господарки турніру оцінюють коефіцієнтом 1,35. Натомість друге місце, на думку букмекерів, мала б посісти збірна Швейцарії – такий результат оцінюють коефіцієнтом 5,8. "Третьою силою" вважається збірна Угорщини з шансом 9,9. А головним аутсайдером – збірна Шотландії – їхні шанси оцінюють коефіцієнтом 12,0.

Євро-2024: що треба знати

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров розповів про стан Віталія Миколенка напередодні Євро-2024. Нагадаємо, лівий захисник "Евертона" отримав травму у товариському матчі проти Молдови. 

Напередодні у ЗМІ з'явилася інформація про те, що після Євро-2024 один із лідерів української збірної Олександр Зінченко може змінити клуб. Зокрема, зазначається, що на думку Мікеля Артети, Зінченко не відповідає рівню команди.

Вас також можуть зацікавити новини: