Головний тренер збірної України Сергій Ребров / фото УАФ

У суботу, 14 жовтня, національна збірна України зіграє проти Північної Македонії в рамках 7-го туру кваліфікації Євро-2024 з футболу

Головний тренер "синьо-жовтих" Сергій Ребров прокоментував майбутній матч. 

Зокрема, 49-річний фахівець торкнувся теми кадрових втрат національної збірної і зазначив, що в команді є футболісти, які зможуть замінити Циганкова, Ярмоленка та інших травмованих гравців. 

Відео дня

"Ми дуже вдячні Чехії, Празі, що дали нам можливість тренуватися, грати цю важливу гру. Вони зробили всі умови, щоб ми готувалися до гри.

У нас багато гравців, які можуть замінити Ярмоленка і Циганкова. Не вважаю, що важко адаптуватися. Ми вийдемо найсильнішим складом, незважаючи на травми. Такі ж проблеми є у Північній Македонії. Думаю, ми в рівних умовах. Ми розглядаємо багато схем і ви все побачите під час гри.

У першому матчі з Північною Македонією з перших хвилин ми пропустили м'яч, а потім ще один. Дуже добре, що ми повернулися. Ми вже проаналізували цей поєдинок. Повинні починати цю гру по-іншому і гравці будуть грати більш сконцентровано.

Кондиції Мудрика? Можемо побачити його з перших хвилин. Радий за нього, він забив гол і виглядав впевнено. Це важливо і для нього, і для "Челсі", і для збірної. З цими емоціями він допомагає нам.

Малиновський? Руслан завжди приїжджає з великим задоволенням. Вже пояснював, що минулого разу у нього не було практики. Зараз він грає багато, допомагає "Дженоа" і заслуговує виклику в збірну України.

Завжди говорив, що потрібно концентруватися на кожній грі. Не потрібно думати, що буде далі. Повинні зробити все можливе, щоб взяти три очки і йти далі", - наводить слова Реброва офіційний сайт УАФ

Нагадаємо, збірна України посідає третє місце в турнірній таблиці групи C кваліфікації Євро-2024. В активі "синьо-жовтих" 7 набраних очок. Стільки ж балів у збірних Італії (2 місце) і Північної Македонії (4-е місце). Лідирує в групі Англія, яка набрала 13 балів. На останній сходинці йде Мальта - 0 очок. 

Вас також можуть зацікавити новини: