Маркевич вважає, що Україні дуже пощастило з жеребом / фото УНІАН, Євген Кравс

У Цюріху відбулася жеребкування плей-офф європейської кваліфікації ЧС-2022. За підсумками жеребкування першим суперником національної збірної України в стикових іграх стане збірна Шотландії.

Своєю думкою про результати жеребкування для української збірної поділився колишній тренер "Металіста" і "Дніпра" Мирон Маркевич. Фахівець вважає, що Україні дуже пощастило з жеребом, проте підопічні Олександра Петракова повинні серйозно поставитися до своїх суперників, щоб здобути путівку на мундіаль в Катарі. 

"Якщо відверто, то про таке можна було тільки мріяти. Адже Шотландія і переможець іншої пари Уельс - Австрія - цілком прохідні суперники. Втім, хоч нам і пощастило з жеребом, однак це зовсім не означає, що Україні вже відкрито шлях до Катару.

Відео дня

Потрібно дуже серйозно поставитися до шотландців, тим більше поєдинок відбудеться в Глазго, і господарям буде забезпечена потужна підтримка 12 гравців - уболівальників.

Звичайно, дуже багато буде залежати від того, у кого більш міцний характер і хто виявиться більш майстерним в боротьбі на "другому поверсі". Я вважаю, що завдяки більш креативним діям, українській збірній під силу взяти гору на полі суперника і поборотися за вихід на чемпіонат світу", - цитує Мирона Маркевича Meta-ratings.

Читайте такожТренер збірної Шотландії висловився про дуель з Україною в плей-офф відбору на НС-2022Нагадаємо, своєю думкою про результати жеребкування плей-офф кваліфікації на ЧС-2022 раніше поділилися головний тренер збірної України Олександр Петраков і півзахисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко

Плей-офф кваліфікації ЧС-2022: як і коли він проходитиме

  • Півфінали заплановані на 24-25 березня, фінали - 28-29 березня. 
  • Збірна України зіграє проти Шотландії в півфіналі на виїзді. У разі перемоги наша команда проведе фінал також на полі суперника з переможцем пари Уельс - Австрія.