Вибув на тривалий термін: відомі подробиці травми капітана збірної України Ярмоленка

Андрій Ярмоленко переніс операцію на коліні.

Стали відомі нові подробиці стану здоров'я капітана збірної України Андрія Ярмоленка, який пропускає збір національної команди через травму

Як повідомляє офіційний сайт "Динамо", 33-річний нападник вибув на тривалий термін. Ярмоленко переніс операцію на коліні і цього року на поле вже не повернеться. 

Повідомляється, що на реабілітацію Андрію знадобиться близько чотирьох місяців. 

"10 жовтня Ярмоленка прооперували в клініці Quirónsalud в Барселоні у професора Рамона Кугота. Операція пройшла вдало. Приблизний термін реабілітації - близько 4 місяців.

Оперативне втручання було потрібно в результаті декількох травм однієї і тієї ж зв'язки. Пошкоджену зв'язку було вирішено реконструювати. Це не гостра травма, отримана на полі, а наслідок кількох травм", – розповів головний лікар "Динамо" Андрій Шморгун.

Відзначимо, що Андрій Ярмоленко не грав в останньому матчі "Динамо" в рамках 10-го туру УПЛ проти житомирського "Полісся". Гра завершилася сенсаційною поразкою "біло-синіх" з рахунком 2:3. 

Також варто відзначити, що Сергій Ребров розраховував на капітана збірної України в жовтневих іграх "синьо-жовтих" проти Північної Македонії та Мальти. Як стало відомо раніше, замість Ярмоленка в збірну був викликаний Назарій Русин з "Сандерленда". 

Додамо, що в поточному сезоні Ярмоленко зіграв 9 матчів у складі "Динамо", в яких забив 4 голи і віддав одну гольову передачу. 

Вас також можуть зацікавити новини: