Футболісти Динамо / фото ФК Динамо Київ

У неділю, 1 жовтня, відбувся поєдинок дев'ятого туру Української Прем'єр-ліги, в якому "Динамо" приймало "Олександрію".

Гра проходила на стадіоні "Динамо" ім. Лобановського і завершилася з рахунком 4:2 на користь господарів поля. 

Підопічні Мірчі Луческу швидко зуміли повести в рахунку - на 15-й хвилині гол з передачі Олександра Караваєва забив Володимир Бражко. На 43-й хвилині зустрічі гостям вдалося відігратися - відзначився Джевані. Проте, всього через хвилину "Динамо" знову вийшло вперед - гол з передачі Андрія Ярмоленка забив Владислав Ванат. 

На старті другого тайму підопічні Руслана Ротаня знову зрівняли рахунок - гол забив Данило Скорко. 

"Олександрії" довгий час вдавалося утримувати нічийний рахунок, але до кінця гри їх не вистачило. Вже в кінцівці зустрічі "біло-сині" забили ще двічі і вирвали перемогу в цій грі. Відзначилися Володимир Бражко та Віталій Буяльський. 

"Динамо" - "Олександрія" - 4:2

Голи: Бражко, 15, 83, Ванат, 44, Буяльський (90+4) - Джевані , 43, Скорко, 47

"Динамо": Бущан, Дубінчак, Попов, Сирота, Караваєв (Тимчик, 84), Бражко, Андрієвський (Шепелєв, 71), Буяльський, Волошин (Кабаєв, 71), Ярмоленко, Ванат

"Олександрія": Єрмаков, Ернандес (Шостак, 23), Мартинюк, Кравченко, Скорко (Гарькавенко, 76), Смирний, Сігєєв, Шулянський (Микитишин, 62), Джевані (Безерра, 62), Калитвинцев, Ковалець (Андрійчук)

Попередження: Шепелєв (94) - Сігєєв (14), Скорко (51), Шостак (65), Калитвинцев (71)

Огляд матчу: 

"Динамо" завдяки перемозі в цій грі набрало 15 очок і піднялося на п'яту сходинку в турнірній таблиці УПЛ. Лідирує в чемпіонаті "Шахтар" з 18 балами. При цьому, варто відзначити, що у "біло-синіх" зіграно на три гри менше, ніж у конкурентів, які знаходяться вище в таблиці. "Олександрія" з 8 очками займає 13-й рядок. 

У наступному турі УПЛ "Динамо" зіграє проти житомирського клубу "Полісся", а "Олександрія" зустрінеться з черкаським ЛНЗ. 

Вас також можуть зацікавити новини: