Тренер МЮ виступив із заявою про майбутнє Роналду, який пропускає передсезонний тур команди

Ерік Тен Хаг запевняє, що Кріштіану Роналду не покине "Манчестер Юнайтед" цього літа.

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Ерік тен Хаг висловився щодо майбутнього Кріштіану Роналду в англійському клубі. Раніше повідомлялося, що знаменитий португалець пропустив кілька тренувань "червоних дияволів" і хоче змінити клуб в літнє міжсезоння. 

Нідерландський фахівець заявив, що 37-річний нападник пропустив клубні тренування і не полетів з манкуніанцями в передсезонне турне по Таїланду і Австралії через особисті проблеми. Тен Хаг запевнив, що Роналду не піде з "Манчестер Юнайтед".

"Його з нами немає через особисті проблеми. Ми розраховуємо на Роналду в цьому сезоні - ось і все. З нетерпінням чекаю можливості попрацювати з ним.

Він мені не говорив, що хоче піти. Я читав новини про це, але, як я вже сказав, Кріштіану не продається. Він входить в наші плани, ми хочемо домогтися успіху разом.

Ми спілкувалися до того, як виникла ця проблема. Ми поговорили, і це була дуже хороша розмова", - наводить слова тренера Manchester Evening News.

Крім того, Ерік Тен Хаг поділився думкою про необхідність підписання нових гравців в "Манчестер Юнайтед".

"Ми хочемо, щоб у нас були правильні гравці. У нас дійсно хороший склад, ми працюємо над розвитком нашого стилю гри і, якщо буде можливість, підпишемо потрібних нам гравців. Безумовно, ми шукаємо гравців в півзахист, а також в напад", - заявив тен Хаг.

Нагадаємо, за результатами минулого сезону "Манчестер Юнайтед" зайняв 6-е місце і не зміг потрапити в Лігу чемпіонів. Ряд авторитетних ЗМІ повідомляли, що Кріштіану хоче піти з "МЮ", оскільки не вірить у шанси виграти англійську Прем'єр-лігу в наступному сезоні з манкуніанцями, а також через те, що хоче грати в Лізі чемпіонів, куди не зміг пробитися клуб.

Кріштіану Роналду: кар'єра в "Манчестер Юнайтед"

  • Роналду виступає за англійський клуб з серпня 2021 року, перейшовши з "Ювентуса" за 15 мільйонів євро.
  • У сезоні-2021/2022 Роналду провів 38 матчів у складі "червоних дияволів" у всіх турнірах, в яких забив 24 голи і віддав три гольові передачі. Він став найкращим бомбардиром команди за підсумками сезону.
  • Контракт Роналду з "червоними дияволами" закінчується в 2023 році.