Йожеф Сабо / фото УНІАН, Євген Кравс

Легенда київського "Динамо" Йожеф Сабо назвав ім'я тренера, який міг би замінити Мірчу Луческу на посаді наставника "біло-синіх". 

83-річний фахівець зазначив, що "Динамо" має очолити людина, яка має великий тренерський досвід. Саме з цієї причини він вважає, що Олександру Шовковському поки рано довіряти пост головного тренера киян. 

На думку Йожефа Сабо, "Динамо" повинен очолити Юрій Максимов або Патрік ван Леувен. 

Відео дня

"Поки що Шовковський притирається. Він був у збірній України, тепер допомагає Луческу. У Шовковського є хороший досвід футболіста, він був прекрасним воротарем. Але я не знаю, чи варто його ставити зараз головним тренером. Мені здається, трошки зарано. Йому потрібно набратися тренерського досвіду, що він зараз і робить.

Максимов - дуже хороший тренер, він дуже багато зробив у "Ворсклі". Може бути, Патрік ван Леувен з "Зорі" прийде, він більш досвідчений. Подивимося, що буде. Я вважаю, що в даний момент на роль головного тренера "Динамо" підходять Максимов і ван Леувен", - наводить слова Йожефа Сабо Fanday.

Нагадаємо, Мірча Луческу очолив київське "Динамо" влітку 2020 року. Під керівництвом румунського тренера "біло-сині" зіграли 102 гри, в яких здобули 58 перемог, 18 разів зіграли внічию і зазнали 26 поразок. 

З Луческу "Динамо" виграло три трофеї: чемпіонат України, а також Кубок і Суперкубок країни. 

Вас також можуть зацікавити новини: