Михайло Мудрик / фото ФК Шахтар

Директор донецького "Шахтаря" з футболу Даріо Срна підтвердив інформацію про предметний інтерес до вінгера "гірників" Михайлу Мудрику з боку "Байєра"

Срна в інтерв'ю телеканалам "Футбол 1/2/3" зізнався, що "Шахтар" отримав офіційну пропозицію по трансферу Мудрика від німецького топ-клубу. Хорват зазначив, що рішення щодо цього трансферу повинен прийняти президент донеччан Рінат Ахметов.

"Прийшла офіційна пропозиція від "Байєра". Президент ще жодного рішення не прийняв. Всі повинні знати, що безкоштовно або за меншою вартістю ніхто не відпустить гравців.

Відео дня

"Шахтар" - це завжди "Шахтар", навіть у сьогоднішній ситуації клуб поважатиме себе. Ми хочемо, щоб усі нас теж поважали. Так, як ми поважаємо інші команди, коли купуємо футболістів", - сказав Срна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Михайло Мудрик успішно пройшов медогляд для свого трансферу в клуб з Леверкузена.

Додамо, що за підсумками цього сезону леверкузенський "Байєр" посів третє місце в Бундеслізі, набравши 64 очки за 34 тури. Таким чином, "фармацевти" зіграють в груповому етапі Ліги чемпіонів в наступному сезоні. 

Михайло Мудрик: кар'єра

  • Мудрик-вихованець "Металіста", "Дніпра" і "Шахтаря". У першій команді "гірників" він дебютував у жовтні 2018 року.
  • Відтоді він пограв в оренді за "Арсенал-Київ" та "Десну", а цей сезон проводить у складі "Шахтаря".
  • Мудрик зараз є одним з найталановитіших молодих гравців як "Шахтаря", так і українського футболу в цілому. У минулому році він був номінований на престижну премію найкращого молодого футболіста Європи "Golden Boy".
  • Михайло володіє чудовою технікою і дриблінгом, за що йому дали прізвисько "український Неймар". Вболівальники "Реала" аплодували Мудрику після гри на "Сантьяго Бернабеу" з "Шахтарем".
  • У складі "Шахтаря" Мудрик зіграв 26 матчів, в яких забив два голи і віддав 9 результативних передач. 
  • Контракт Мудрика з "Шахтарем" розрахований до кінця 2026 року.