Олександр Петраков / фото REUTERS

Футболіст бельгійського "Брюгге" Едуард Соболь отримав травму і не допоможе збірній України у вирішальних іграх групового турніру Ліги націй УЄФА.

Як повідомляє офіційний сайт УАФ, 27-річний захисник отримав пошкодження привідного м'яза на тренуванні у своєму клубі.

Лікування і відновлення триватиме близько двох тижнів, тому Едуард не зможе зіграти у вересневих іграх збірної України в Лізі націй.

Відео дня

Додамо, що це вже не перша втрата української збірної перед вересневими поєдинками.

Раніше головний тренер національної команди Олександр Петраков довикликав до лав збірної України воротарів Анатолія Трубіна та Євгена Волинця, а також півзахисника Данила Ігнатенка замість травмованих Георгія Бущана та Миколи Шапаренка.

Крім того, в заключних матчах Ліги націй Олександр Петраков не зможе розраховувати на одного з лідерів "синьо-жовтих" Олександра Зінченка. Хавбек травмувався на тренуванні "канонірів" напередодні збору національної команди. 

Нагадаємо, підопічним Олександра Петракова належить зіграти три матчі в Лізі націй - двічі проти Шотландії (21 і 27 вересня) і на виїзді з Вірменією (24 вересня).

Збірна України зіграла в нинішньому сезоні Ліги націй три поєдинки. Підопічні Петракова обіграли на виїзді Ірландію (1:0), розгромили в номінально домашньому матчі Вірменію (3:0) і зіграли внічию матч-відповідь проти Ірландії (1:1). 

Після чотирьох турів Україна посідає перше місце в групі B1, набравши сім очок.

Вас також можуть зацікавити новини: