Руслан Ротань / фото УАФ

У середу, 5 липня, відбудеться поєдинок півфіналу молодіжного Євро-2023, в якому зустрінуться збірні України та Іспанії

Головний тренер "синьо-жовтих" Руслан Ротань прокоментував майбутній матч. Фахівець зазначив, що головною проблемою його команди перед цією грою є відновлення.

"Збірна Іспанії - дуже сильна команда. Ми зустрічалися в групі, але в півфіналі буде зовсім інша гра. На юнацькому рівні Іспанія перемагала всіх, виграла всі турніри. Ми це добре знаємо, пам'ятаємо про це. Знаємо силу цієї команди.

Відео дня

Найбільшою проблемою зараз для нашої команди є відновлення. У нас було на це всього два дні. Це дуже важливий фактор. Також варто враховувати переліт, переїзд. На це пішов час. Плюс інше місто, трохи інший клімат. У Клужі трохи прохолодніше зараз.

Франція - це дуже добре пресингуюча команда, класно повертає володіння. Вони дуже добре почали матч проти нас, це потрібно відзначити. Вони перекрили середину поля - нам було дуже важко виходити в атаки. В таких умовах дуже важливо використовувати простір. Задоволений, що у нас це вийшло. Після пропущеного гола перебудувалися, і у нас все вийшло.

Ми аналізували першу гру збірної Іспанії. Слід зауважити, що це структурна команда, завжди грає першим номером. Всі суперники вивчають і знають її механізми, але всі суперники страждають від цього. На теоретичних заняттях ми на ці моменти вказали хлопцям, але на полі все вирішує індивідуальна майстерність, настрій і характер. Всі разом і дає результат", - наводить слова Ротаня офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, збірна України U21 в рамках молодіжного Євро-2023 вже зустрічалася зі збірною Іспанії. Матч відбувся в рамках третього туру групового етапу і завершився внічию з рахунком 2:2

В 1/4 фіналу молодіжного Євро-2023 збірна України сенсаційно вибила Францію (3:1). Збірна Іспанії у чвертьфіналі турніру вибила Швейцарію (2:1). 

Додамо, що в іншому матчі 1/2 фіналу молодіжного чемпіонату Європи-2023 збірна Англії зіграє проти Ізраїлю. 

Вас також можуть зацікавити новини: