Сергій Ребров / фото УАФ

Головний тренер збірної України Сергій Ребров відповів на запитання про поразку "синьо-жовтих" у матчі першого туру відбору на Євро-2024 проти національної команди Англії. 

49-річний фахівець зазначив, що до цієї гри команду готував Руслан Ротань і він не мав впливу на підготовку і вибір складу. 

"Не розумію, навіщо говорити про цю гру. Тренером був Ротань. Я не можу коментувати це. Так, якщо Руслан Петрович питав мене - то він питав особисто. Але він був тренером національної збірної. Зараз я вже 3 дні тренер, і я буду відповідати за результат. Буду готувати команду до гри", - сказав Ребров на прес-конференції перед грою проти Німеччини. 

Відео дня

Нагадаємо, в рамках першого туру відбору на ЧЄ-2024 збірна України під керівництвом тимчасового тренера Руслана Ротаня програла Англії з рахунком 0:2

Сергій Ребров був призначений головним тренером збірної України 7 червня. Його дебют на цій посаді відбудеться 12 червня в матчі проти збірної Німеччини. 

Матч Німеччина - Україна пройде в німецькому Бремені на стадіоні "Везерштадіон". 

Після зустрічі з німецькою збірною підопічні Сергія Реброва зіграють дві гри в рамках відбору на Євро-2024: 16 червня проти Північної Македонії і 19 червня проти Мальти. 

Вас також можуть зацікавити новини: