Кріштіану Роналду / фото REUTERS

Нападник національної збірної Португалії Кріштіану Роналду все ще може покинути "Манчестер Юнайтед" і повернутися в чемпіонат Іспанії.

Як повідомляє видання AS, легендарному форварду вдалося переконати головного тренера "Атлетіко" Дієго Сімеоне придбати його в мадридський клуб. У португальського форварда немає побоювань через перехід в стан заклятих ворогів його колишнього клубу з Мадрида - "Реала".

Чутки про можливий перехід Роналду в стан "матрацників" вперше з'явилися кілька тижнів тому. 

Відео дня

За попередніми даними, "МЮ" досі не бажає відпускати португальця. Головний тренер команди Ерік Тен Гаг в одному з інтерв'ю підкреслив, що Роналду не продається.

Однак сам Кріштіану, як повідомляють ЗМІ, хоче піти з "Манчестер Юнайтед". Роналду бажає покинути "МЮ", оскільки не вірить у шанси виграти англійську Прем'єр-лігу в наступному сезоні з манкуніанцями, а також через те, що хоче грати в Лізі чемпіонів, куди не зміг пробитися клуб.

Нагадаємо, Кріштіану Роналду пропустив кілька поспіль тренувань "Манчестер Юнайтед" і не відправився на передсезонне турне з "червоними дияволами". 

Кріштіану Роналду: кар'єра в "Манчестер Юнайтед"

  • Роналду виступає за англійський клуб з серпня 2021 року, перейшовши з "Ювентуса" за 15 мільйонів євро.
  • У сезоні-2021/2022 Роналду провів 38 матчів у складі "червоних дияволів" у всіх турнірах, в яких забив 24 голи і віддав три гольові передачі. Він став найкращим бомбардиром команди за підсумками сезону.
  • Контракт Роналду з "червоними дияволами" закінчується в 2023 році.