Полісся - Дніпро-1 / фото СК Дніпро-1

У п'ятницю, 8 грудня, відбудеться центральний поєдинок 17-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому "Полісся" зіграє проти "Дніпра-1". 

Гра пройде на стадіоні "Центральний" у Житомирі. 

"Дніпро-1" за 16 зіграних турів набрав 33 очки і займає друге місце в турнірній таблиці УПЛ. "Полісся" з 31 балом йде на третій сходинці. 

Відео дня

Поєдинок першого кола чемпіонату України між "Поліссям" і "Дніпром-1" завершився перемогою дніпрян з рахунком 2:1. У складі "Дніпра-1" голи забивали Олександр Піхальонок і Руслан Бабенко. За житомирський клуб забив Денис Янаков. 

У минулому турі УПЛ команда Юрія Калитвинцева грала проти рівненського "Вереса". Матч завершився внічию з рахунком 1:1. "Дніпро-1" в рамках 16-го туру сенсаційно програв полтавській "Ворсклі" (1:2). 

Полісся - Дніпро-1: прогноз

Фаворитом поєдинку є "Дніпро-1". Перемога команди Юрія Максимова оцінюється коефіцієнтом 2,50. Ставки на перемогу "Полісся" приймаються з коефіцієнтом 3,00. Нічия - 3,15. 

Гол "Полісся" оцінюється коефіцієнтом 1,42. На гол "Дніпра-1" можна зробити ставку з коефіцієнтом 1,34. 

На думку аналітиків, найбільш імовірним результатом поєдинку є нічия з рахунком 1:1. Ставки на цей результат приймаються з коефіцієнтом 6,60. 

Полісся - Дніпро-1: трансляція

Центральний матч 17-го туру чемпіонату України "Полісся" - "Дніпро-1" в прямому ефірі покажуть ОТТ-сервіси MEGOGO, Sweet TV і Setanta Sports. Також трансляція гри буде доступна на Київстар ТВ. 

Матч "Полісся" - "Дніпро-1" розпочнеться о 15:00 за київським часом. 

Вас також можуть зацікавити новини: