Андрій Лунін / фото Кравс Євген

Голкіпер збірної України та мадридського "Реала" Андрій Лунін потрапив у сферу інтересів шотландського "Селтіка". 

За інформацією видання Daily Record, у послугах українця особисто зацікавлений головний тренер "кельтів" Брендан Роджерс. 50-річний фахівець бачить в Луніні довгострокову заміну для 36-річного голкіпера Джо Харта. 

При цьому джерело уточнює, що шансів на січневий перехід Луніна в "Селтік" вкрай мало, оскільки "Реалу" потрібен резервний голкіпер, поки не повернеться Тібо Куртуа. 

Відео дня

Крім Луніна шотландський гранд також розглядає на місце основного голкіпера ірландського воротаря "Ліверпуля" Куівіна Келлехера, але Юрген Клопп також не хоче шукати нового запасного голкіпера посеред сезону.

Відзначимо, що 24-річний Лунін зіграв за "Реал" в поточному сезоні чемпіонату Іспанії два матчі, в яких пропустив один м'яч. Контракт українця з мадридським клубом, як і контракт Джо Харта з "Селтіком", розрахований до кінця поточного сезону. Таким чином, взимку Андрій може підписати попередній контракт з "кельтами" і перейти в шотландський клуб влітку безкоштовно. 

Додамо, що "Селтік" є одним з найтитулованіших клубів світу. За 135 років існування "кельти" виграли 116 різних трофеїв, включаючи 1 Кубок європейських чемпіонів у сезоні 1966/67.

У поточному сезоні чемпіонату Шотландії "Селтік" йде на першому місці в турнірній таблиці, набравши 22 очки за 8 зіграних турів. На другій сходинці йде "Рейнджерс" з 15 балами. 

Вас також можуть зацікавити новини: