Динамо - Оболонь / фото ФК Динамо Київ

У середу, 27 вересня, в рамках 1/8 фіналу Кубка України з футболу київське "Динамо" зіграє проти "Оболоні". 

Гра пройде на стадіоні "Оболонь-Арена". 

Відео дня

Головним арбітром зустрічі призначений Назарій Дьордь з Ужгорода. Допомагати йому будуть Олексій Миронов і Михайло Юхименко. 

"Динамо" і "Оболонь" вже перетиналися в цьому сезоні - в рамках другого туру УПЛ "біло-сині" обіграли "пивоварів" на їхньому полі з рахунком 4:2. Два голи у складі "Динамо" забив Андрій Ярмоленко, ще по одному м'ячу в активі Віталія Буяльського та Владислава Ваната. За "Оболонь" забили Руслан Черненко та Данило Карась. 

Відзначимо, що "Оболонь" на минулій стадії турніру перемогла ФК "Звягель" (1:0). 

Оболонь - Динамо: прогноз

"Динамо" є беззаперечним фаворитом цього протистояння. Ставки на перемогу підопічних Мірчі Луческу приймаються з коефіцієнтом 1,41. Перемога "Оболоні" оцінюється коефіцієнтом 6,40. Нічия - 4,90. 

Коефіцієнт на прохід "Динамо" до наступного раунду Кубка України - 1,20, на "Оболонь" коефіцієнт - 4,30. 

На думку аналітиків, найбільш вірогідним результатом матчу "Оболонь" - "Динамо" є перемога "біло-синіх" з рахунком 2:0. Коефіцієнт на такий результат - 7,40. 

Оболонь - Динамо: трансляція

У прямому ефірі поєдинок "Оболонь" - "Динамо"покаже телеканалі" 2+2". Також трансляція цієї зустрічі буде доступна на YouTube-каналі Football Hub. 

Початок матчу - о 17:00 за київським часом. 

Додамо, що "Динамо" є чинним переможцем Кубка України. У сезоні-2020/21 кияни перемогли луганську "Зорю". У попередньому сезоні розіграш Кубка України не проводився через повномасштабне вторгнення російських окупантів. Також турнір був достроково завершений у сезоні-2021/22. 

Вас також можуть зацікавити новини: