Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп / фото REUTERS

У середу, 31 січня, відбувся центральний поєдинок 22-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому "Ліверпуль" приймав "Челсі". 

Гра проходила на стадіоні "Енфілд" і завершилася розгромною перемогою підопічних Юргена Клоппа. 

Рахунок у грі був відкритий на 23-й хвилині - португальський півзахисник "Ліверпуля" Діогу Жота забив з передачі Коннора Бредлі. На 39-й хвилині перевагу "червоних" подвоїв Коннор Бредлі, який забив гол з передачі Луїса Діаса. На 65-й хвилині у ворота "Челсі" влетів третій м'яч - Домінік Собослаї головою замкнув простріл з флангу від Коннора Бредлі. 

На 71-й хвилині "Челсі" вдалося відіграти один м'яч - Крістофер Нкунку отримав пас від Карні Чуквуемека і відправив м'яч у сітку воріт Аліссона. Однак уникнути розгрому "синім" не вдалося. На 79-й хвилині Луїс Діас забив четвертий гол "Ліверпуля", встановивши фінальний рахунок на табло. 

"Ліверпуль" - "Челсі" - 4:1

Голи: Жота, 23, Бредлі, 39, Собослаї, 65, Діас, 79 - Нкунку, 71

"Ліверпуль": Аліссон, Бредлі (Александер-Арнольд, 69), Конате, ван Дейк, Гомес (Робертсон, 69), Собослаї (Гакпо, 69), Мак Аллістер, Джонс (Кларк, 83), Діас, Жота (Елліот, 69), Нуньєс

"Челсі": Петрович, Дісасі, Сілва, Бадьяшіль, Чілвелл (Густо, 46), Кайседо (Чуквуемека, 66), Фернандес, Галахер (Нкунку, 46), Палмер, Мадуеке (Мудрик, 46), Стерлінг

Попередження: Конате, 76 - Кайседо, 19, Енцо, 33, Дісасі, 42

Огляд матчу: 

Зазначимо, що український вінгер "Челсі" Михайло Мудрик розпочав цю гру на лаві запасних та вийшов на поле після перерви, відігравши весь другий тайм. Результативними діями він не відзначився, змарнувавши фантастичний шанс забити гол. Статистичний портал Sofascore оцінив гру українця у 6,1 бала.

"Ліверпуль" набрав 51 очко і посідає перше місце у турнірній таблиці АПЛ. "Челсі" із 31 очком йде на 10-й позиції.

У наступному турі чемпіонату Англії "Ліверпуль" зіграє проти "Арсеналу", а "Челсі" зустрінеться з "Вулверхемптоном".

Вас також можуть зацікавити новини: