Мудрик прийняв рішення покинути "Челсі", - Football Insider

В цьому сезоні футболіст зіграв лише 61 хвилину в п'яти стартових матчах Прем'єр-ліги Англії.

Український легіонер англійського футбольного клубу "Челсі" Михайло Мудрик може скоро покинути команду. У клубі його готові відпустити під час зимового трансферного вікна. Про це повідомило видання Football Insider, посилаючись на власні джерела. 

За словами журналістів, підписання англійського футболіста Джейдона Санчо призвело до того, що Мудрик тепер має менше ігрового часу.

В цьому сезоні українець зіграв лише 61 хвилину в п'яти стартових матчах Прем'єр-ліги Англії. Зокрема він віддав дві результативні передачі: одну проти "Серветта" в матчі кваліфікації Ліги конференції, а другу - проти "Барроу" в Кубку Англійської футбольної ліги.

В минулому сезоні Мудрик зіграв 41 матч у всіх змаганнях за "Челсі", забивши сім голів та віддавши дві гольові передачі. Наразі лондонський клуб посідає п'яте місце в таблиці англійської Прем'єр-ліги після старту сезону. 

Що відомо про Михайла Мудрика

Михайло Мудрик є гравцем збірної України з футболу, а також лівим вінгером лондонського "Челсі".

Також відомо, що футболіст грав за донецький "Шахтар", де дебютував 31 жовтня 2018 року. Зокрема Мудрика визнали найкращим гравцем "Шахтаря" в листопаді та грудні 2021 року за результатами голосування вболівальників на офіційному сайті клубу. 

Вже 15 січня 2023 року гравець підписав контракт із "Челсі" до 2031 року, взявши 15 ігровий номер. 2 жовтня 2023 року в матчі проти "Фулгема" Мудрик забив свій дебютний гол за "Челсі".

Останні новини футболу

Раніше ексгравець збірної України з футболу Микола Морозюк назвав трьох найкращих, на його думку, футболістів Української премʼєр-ліги. За його словами, він здивований тим, як розвиваються футбольні клуби та інфраструктура під час війни.

"Не буду приховувати, для мене Судаков - як уболівальник можу сказати - був до Чемпіонату Європи прямо "вау". Десь зараз, можливо, він трошечки інакший, критика... Рейтинг трошки впав. Але він для мене однозначно топовий гравець, який має бути на найвищому рівні. Коля Шапаренко...", - вважає Морозюк. 

Також повідомлялось, що український футболіст Руслан Малиновський отримав жахливу травму в матчі за "Дженоа". Внаслідок падіння в нього стався вивих гомілкостопного суглобу та перелом малогомілкової кістки.

Вас також можуть зацікавити новини: