Хосеп Гвардіола може виграти черговий трофей з Ман Сіті / фото REUTERS

У п'ятницю, 22 грудня, відбудеться фінал Клубного чемпіонату світу з футболу, в якому "Манчестер Сіті" зустрінеться з "Флуміненсе". 

Гра пройде на стадіоні "Кінг Абдулла Спортс Сіті" в Джидді (Саудівська Аравія). 

У півфіналі КЧМ-2023 "Манчестер Сіті" здобув розгромну перемогу над японським клубом "Урава Ред Даймондс". Гра завершилася з рахунком 3:0. 

Відео дня

Бразильський "Флуміненсе" в рамках 1/2 фіналу розібрався з єгипетським "Аль-Ахлі" (2:0). 

Манчестер Сіті - Флуміненсе: прогноз

Беззаперечним фаворитом цього поєдинку є "Манчестер Сіті". Перемога "городян" в основний час оцінюється коефіцієнтом 1,27. На перемогу "Флуміненсе" коефіцієнт 13,00. Нічия - 5,80. 

Підсумкова перемога "городян" у вирішальному матчі турніру оцінена коефіцієнтом 1,11. На тріумф бразильського клубу ставки приймають з коефіцієнтом 7,40. 

Найбільш вірогідним результатом матчу "Манчестер Сіті" - "Флуміненсе" є перемога "городян" з рахунком 2:0. Коефіцієнт на такий результат 6,10. 

Манчестер Сіті - Флуміненсе: трансляція

Вирішальний поєдинок Клубного чемпіонату світу-2023 між "Манчестер Сіті" і "Флуміненсе" на території України в прямому ефірі покаже медіасервіс MEGOGO.

Початок поєдинку - о 20:00 за київським часом. 

Нагадаємо, чинним переможцем Клубного чемпіонату світу є мадридський "Реал". У фіналі минулого сезону "вершкові" виграли у саудівського "Аль-Хіляля" з рахунком 5:3. 

Вас також можуть зацікавити новини: