"Вершкові" вп'яте здобули титул найсильнішої команди планети / фото Реал Мадрид

У рамках фіналу Клубного чемпіонату світу мадридський "Реал" переміг клуб із Саудівської Аравії "Аль-Хіляль" з рахунком 5:3.

У стартовому складі "вершкових" вийшов український голкіпер Андрій Лунін – він провів на полі усі 90 хвилин. За це час воротар не зробив жодного сейву та ще й тричі пропустив. Усі три голи "Аль-Хіляль" забив після помилок суперників.

Відзначимо, що Андрій Лунін сьогодні святкує свій 24-й День народження. Для голкіпера завойований трофей Клубного чемпіонату світу став п’ятим у складі мадридського "Реала". Українець взяв участь у двох поєдинках на цьому турнірі, замінивши основного воротаря Тібо Куртуа, котрий нещодавно травмувався.

Відео дня

"Реал" (Мадрид, Іспанія) – "Аль-Хіляль" (Ель-Ріяд, Саудівська Аравія) - 5:3

Голи: В. Жуніор 13, 69, Ф. Вальверде 18, 58, К. Бензема 54 – М. Марега 26, Л. Вієтто 63, 79

Реал: Лунін – Карвахаль (Вальєхо 79), Рюдігер, Алаба, Камавінга – Модрич (Начо 74), Чуамені (Себальйос 69), Кроос (Асенсіо 74) – Вальверде, Бензема (Родріго 62), Вінісіус Жуніор

Аль-Хіляль: Аль-Майюф – Абдулхамід, Чжанг, Аль-Болеахі, Аль-Давсарі – Куельяр, Канно – Каррільйо (Майкл 74), Вієтто (Аль-Хамдан 86), Аль-Давсарі С. (Аль-Давсарі Н. 74) – Марега (Ігхало 86)

Огляд матчу:

Додамо, що на етапі півфіналу КЧС "Реал" обіграв єгипетський "Аль-Ахлі" з рахунком 4:1, а "Аль-Хіляль" подолав бразильский "Фламенгу" 3:2.

Іспанці і аравійці вперше зустрічалися на офіційному рівні. Для "Аль-Ахлі" цей фінал клубного Мундіалю став першим в історії. У той же час "вершкові" здобули титул найсильнішого клубу планети вп'яте.

"Реал" кваліфікувався на цей турнір, як переможець Ліги чемпіонів, а "Аль-Ахлі" отримав право грати на КЧС у статусі володаря аналогічної клубої континентальної першості Азії.

Вас також можуть зацікавити новини: