Малиновський не став уточнювати, хто перший подзвонив, щоб залагодити їх конфлікт з Петраковим / фото REUTERS

Півзахисник "Аталанти" Руслан Малиновський розкрив деякі подробиці свого конфлікту з головним тренером збірної України Олександром Петраковим. 

За словами футболіста, причиною того, що він покинув розташування національної команди була травма. А конфлікт з наставником збірної трапився через неправильно підібраний момент для розмови. 

Також Малиновський підтвердив, що конфлікт між ним і тренером було вирішено за допомогою телефонної розмови, однак футболіст не став уточнювати, хто кому подзвонив перший. 

Відео дня

- Я відчував дискомфорт, були проблеми з м'язами, не був готовий. Я зіграв у перших двох турах, тому що хотів зіграти за збірну. Може не в той момент підійшов. Потрібно було один на один, а я в роздягальні це сказав, ще й футболісти "Динамо" і "Шахтаря" поїхали. Може це образило. Я коли повертався в Бергамо, то спокійно розмовляв з ним, побажав удачі.

А потім всі хотіли щось сказати, якось прокоментувати цю ситуацію. Люди, яких я навіть не знаю, казали, що вони щось чули. Неприємно було.

- Чому ви з Петраковим не висловилися з цього приводу?

- Я не хотів, щоб це обговорювали. Це повинно залишатися між тренером і футболістом. Тема закрита.

- Багато говорилося про те, хто кому подзвонив.

- Це залишиться між нами, хто кому набрав.

- Але дзвінок був?

- Так, Ми одну хвилину поговорили і закрили це питання - сказав Малиновський в інтерв'ю Youtube-каналу "pressing".

Читайте такожШевченко проти Малиновського: прогноз букмекерів і де дивитися матч Дженоа - АталантаКонфлікт Малиновського і Петракова в збірній України