Петраков помирився з Малиновським / фото REUTERS

Голова Української Асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко не мав відношення до телефонної розмови Олександра Петракова з Русланом Малиновським.

Між в. о. головного тренера збірної України та футболістом національної команди не було критичних розбіжностей, була звичайна робоча ситуація. Вони здзвонилися і переговорили, повідомляє "ТаТоТаке".

Читайте такожДругий після Мессі: Малиновський відзначився новим досягненням у топ-5 лігах ЄвропиПетраков і Малиновський з'ясували всі нюанси і півзахисник "Аталанти" на 100% опиниться в списку викликаних гравців на листопадовий збір національної команди.

Відео дня

Зазначається, що саме Руслан Малиновський зателефонував Олександру Петракову, а не навпаки.

Тренерський штаб збірної України прийняв рішення повернути Малиновського, оскільки у них обмежені можливості посилення складу перед заключною грою відбору ЧС-2022 з Боснією і Герцеговиною. Тому було прийнято рішення зібрати кращих футболістів.

Нагадаємо, раніше кілька джерел повідомляли, що Олександр Петраков прийняв рішення повернути Руслана Малиновського до збірної.

Додамо, 16 листопада в Зеніці збірна України зіграє заключний матч відбору ЧС-2022 проти Боснії і Герцеговини. Перед цим поєдинком буде товариська гра проти Болгарії 11 листопада.

Конфлікт Малиновського і Петракова в збірній України