Віктор Циганков / фото Динамо Київ

Півзахисник збірної України Віктор Циганков хоче покинути київське "Динамо".

Про це в інтерв'ю виданню GSP.ro розповів головний тренер "біло-синіх" Мірча Луческу.

Крім того, румунський тренер заявив, що він сам не проти трансферу Циганкова. За словами Луческу, краще продати футболіста, ніж дивитися на його незадоволене обличчя.

Відео дня

"Коли Миколенко перейшов в "Евертон", це врятувало клубний бюджет. Циганков теж хоче піти. У нього залишився один рік контракту. Подивимося, що буде після матчів кваліфікації ЧС-2022 або ж самого чемпіонату світу, якщо Україна пройде кваліфікацію.

Є кілька гравців, яких я не проти відпустити, адже клуб повинен жити. За цими футболістами є ті, хто готовий зайняти їх місце. Коли Миколенко йшов з "Динамо", то за його спиною був дуже хороший 18-річний Вівчаренко. Ще є Дубінчак.

Я ніколи не заперечую проти відходу гравців. Краще їх продати, ніж нехай сидять тут незадоволені. Продаж гравця за кордон приносить користь", - заявив Луческу.

Віктор Циганков: кар'єра в "Динамо"

  • Циганков є вихованцем Вінницького футболу, але на професійному рівні виступав тільки за київське "Динамо". 
  • Дебютував за першу команду "Динамо" Циганков у віці 18 років у матчі Прем'єр-ліги проти кам'янської "Сталі" 14 серпня 2016 року.  А перший гол в УПЛ Циганков забив у ворота донецького "Олімпіка".
  • Циганков - наймолодший автор хет-трику в історії "Динамо": забив три м'ячі у ворота львівських "Карпат" у віці 19 років і 256 днів.
  • У складі київського "Динамо" Циганков зіграв 213 матчів, в яких відзначився 85 забитими голами і 58 асистами. 
  • Циганков займає 7-е місце в списку кращих бомбардирів "Динамо" з часів незалежності України, за цим показником він обійшов Віктора Леоненка (79 голів).

Вас також можуть зацікавити новини: