Андрій Шевченко / фото REUTERS

У понеділок, 20 листопада, збірна України зіграє проти Італії в рамках 10-го туру кваліфікації Євро-2024 з футболу

Майбутній поєдинок прокоментував колишній головний тренер "синьо-жовтих" Андрій Шевченко. 

"Для України це дуже важливий матч. Цього вечора нам нема чого втрачати. Я очікую в Леверкузені повний стадіон і величезну підтримку. В України багато хороших футболістів, які показують хорошу гру в Європі. Італія потужна збірна, а Лучано Спаллетті відмінний тренер, якого я поважаю.

Відео дня

Незважаючи на війну, на те, що ми змушені грати кожен домашній матч на виїзді, і на труднощі, з якими стикаємося всередині країни, команда все ще перебуває в хорошому становищі. Очевидно, що відбулася зміна поколінь, але ми маємо такі цінні гравці, як Мудрік, Судаков та Циганков.

Ребров зробив чудову роботу в дуже важкій ситуації. Він приніс свою філософію, і команда зміцніла. На даному етапі нам нема чого втрачати, але це не означає, що ми задоволені досягнутим", - наводить слова Шевченка Calcionews24

Відзначимо, що матч проти Італії стане вирішальним для України у відборі на ЧЄ-2024 з футболу. Щоб отримати пряму путівку на континентальну першість, команді Сергія Реброва необхідно обов'язково обіграти "Скуадру Адзурру". Італійців, в свою чергу, влаштує і нічия в цій грі. 

Додамо, що через війну в Україні номінально домашній поєдинок проти Італії "синьо-жовті" проведуть у німецькому Леверкузені на стадіоні "БайАрена". 

Нагадаємо, перший матч збірних Італії та України в рамках відбору на Євро-2024 завершився перемогою "Скуадри Адзурри" з рахунком 2:1. Перемогу італійцям принесли два голи Давіде Фраттезі. Гол у складі "синьо-жовтих" забив Андрій Ярмоленко. 

Вас також можуть зацікавити новини: