"Було шкода вболівальників": Роналду прокоментував свої сльози під час матчу зі Словенією

За словами футболіста, він був пригнічений після незабитого голу.

Форвард збірної Португалії Кріштіану Роналду розповів, чому розплакався після того, як не зміг реалізувати пенальті у додатковий час під час матчу 1/8 фіналу Євро-2024 проти Словенії, пише RMC Sport.

Відомо, що Роналду не забив пенальті на 105-й хвилині та не зумів переграти словенського голкіпера Яна Облака. Такий момент був дуже емоційним та відповідальним, адже помилка Кріштіану могла коштувати португальській команді можливість брати участь у чвертьфіналі, проте вони у серії пенальті все ж виграли у Словенії. 

Проте все ж у серії пенальті після матчу Роналду забив свій гол. 

"Навіть у найсильніших людей бувають такі дні. Після пенальті я був пригнічений, мені було сумно, тому що моя команда потребувала забитого пенальті… Я пізніше про це докладніше розповім", - підкреслив футболіст.

Зазначається, що у чвертьфіналі Євро-2024 збірна Португалії проведе матч з Францією. Гра відбудеться 5 липня у Гамбурзі о 22:00. 

Також капітан збірної Португалії заявив, що цей чемпіонат стане останньою континентальною першістю у його кар'єрі. Про це він сказав у коментарі журналісту Фабриціо Романо.

"Це буде мій останній Євро, звісно. Але мене це зовсім не турбує. Мене турбує ентузіазм. Мені було шкода вболівальників. Я завжди викладатимуся на повну за цю футболку, сумую я за нею чи ні. І я робитиму це все своє життя. Потрібно брати на себе відповідальність", - зауважив футболіст.

Євро-2024 - останні новини

Як писав УНІАН, 30 червня Іспанія перемогла Грузію у матчі 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу. Відомо, що на 18-й хвилині іспанський захисник Робен Ле Норман провів автогол, однак після цього збірній Іспанії вдалося забити чотири голи у ворота противника (39, 51, 75, 83) 

Водночас головний тренер української збірної з футболу Сергій Ребров заявив, що Україна була здатна на більше під час Євро-2024, однак вилетіла з чемпіонату раніше.

"Як команда, ми ставили для себе мету і вірили в те, що ми здатні щонайменше виходити з групи до плей-оф раундів і боротися за якомога більш далекий прохід на цьому Євро. Знаю, що саме цього очікувала від нас і вся країна. Я дуже шкодую, що ми не змогли досягти цього і подарувати вам більше позитивних емоцій, незважаючи на вашу підтримку і віру в нас", - зазначив він на сторінці у Facebook.

Вас також можуть зацікавити новини: