Ребров звернувся до вболівальників після вильоту української збірної з Євро-2024 / Колаж УНІАН, фото УНІАН, фото Facebook/Сергій Ребров

Тренер української збірної з футболу Сергій Ребров вибачився у соцмережах перед вболівальниками за ранній виліт української команди з чемпіонату Європи-2024.

"Як команда, ми ставили для себе мету і вірили в те, що ми здатні щонайменше виходити з групи до плей-оф раундів і боротися за якомога більш далекий прохід на цьому Євро. Знаю, що саме цього очікувала від нас і вся країна. Я дуже шкодую, що ми не змогли досягти цього і подарувати вам більше позитивних емоцій, незважаючи на вашу підтримку і віру в нас", - написав він на сторінці у Facebook.

Ребров зазначив, що хоча українська збірна провела 2 якісні поєдинки, у яких здобула 4 очки, і "хлопці показали свої найкращі сторони", однак саме завдяки першій, вкрай невдалій грі, українська команда була змушена передчасно завершити виступ на Євро.

Відео дня

"Прикро залишати турнір на цій стадії, знаючи що ми були здатні на більше. Залишається тільки чекати і готуватися до осінньої Ліги Націй і майбутнього відбору на ЧС", - написав Ребров.

Україна на Євро-2024

Свій перший матч на цьогорічному чемпіонаті Україна розпочала із болючої поразки від команди Румунії з рахунком 0:3. У матчі другого туру групового раунду підопічні Сергія Реброва обіграли словаків з рахунком 2:1.

У своєму останньому груповому матчі збірна України зіграла внічию проти команди Бельгії. Для виходу в плей-оф українській команді була потрібна лише перемога, тому вона покинула турнір.

Вас також можуть зацікавити новини: