Ярмоленко записав до свого активу переможний асист / фото facebook.com/alainfcae

Вчора, 14 квітня, у рамках матчу-відповіді Кубка президента ОАЕ зустрічалися "Аль-Айн" Сергія Реброва та Андрія Ярмоленка та "Аль-Васл". Зустріч завершила перемогою команди українців з рахунком 1:0.

У забитому голі 29-й хвилині взяв участь і капітан збірної України. Після прострілу партнера він сам міг забивати, однак не влучив належним чином по м’ячу. Круглий снаряд відскочив від п’яти до партнера, котрий розстріляв ворота суперника.

"Аль-Айн" зумів довести матч до перемоги, не зважаючи на те, що більшість поєдинку команда грала в меншості через вилучення голкіпера на 29-й хвилині. Загалом арбітр за всю гру показав чотири червоні карточки.

Ярмоленко провів на полі 67 хвилин, після чого був замінений на бразильця Жонатана Сантоса.

Підопічні Реброва за сумою двох матчів (перший завершився з рахунком 0:0) пройшли до фіналу Кубка президента, у якому зіграють 29 квітня проти "Аль-Шарджі".

Нагадаємо, що Ярмоленко став гравцем "Аль-Айна" влітку минулого року. Він приєднався до клубу з ОАЕ на правах вільного агента. До цього футболіст виступав за англійський "Вест Гем".

Сергій Ребров тренує "Аль-Айн" уже другий сезон поспіль. Його контракт чинний до червня 2023-го року. У Ярмоленка теж угода з емірським клубом завершується наприкінці цього сезону.

Відзначимо, що Андрій Ярмоленко є капітаном збірної України. У такому статусі він грав у матчах "синьо-жовтих" минулої осені. У березні проти збірної Англії Ярмоленко не виходив на поле через травму. Тоді капітаном був Олександр Зінченко.

Вас також можуть зацікавити новини: